Zoeken op postcode

Hét Postkantoor

Hét Postkantoor

8 / 10.0
(1 stem)
Hoofdstraat 17
1610AC Bovenkarspel
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0228743910
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@hetpostkantoor.info
1 4 8
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Hét Postkantoor beschikt over verschillende zalen die afzonderlijk, of in combinatie met elkaar, kunnen worden gehuurd. Door middel van een systeem met flexibele tussenwanden is de capaciteit van de zalen aan te passen aan uw wensen. De maximale capaciteit van de theaterzaal is 200 personen. De overige twee zalen op de benedenverdieping hebben een capaciteit van ca. 80 personen. Boven bevinden zich enkele kleinere leslokalen en een volledig uitgeruste kookstudio.

Unieke vergaderlocatie
Vergaderen in een prettige omgeving? Uw vergadering combineren met een theatervoorstelling of een kookworkshop? Dat kan bij Hét Postkantoor.

Door de flexibel in te richten ruimtes en de aanwezigheid van de theaterzaal en de mooie kookstudio is het mogelijk van uw bijeenkomst iets speciaals te maken.

Extra interessant voor lokale verenigingen en stichtingen
Voor verenigingen en stichtingen uit de gemeente Stede Broec geldt een gereduceerd verhuurtarief. Omdat Hét Postkantoor niet wil concurreren met de plaatselijke horeca, is het niet mogelijk de zalen te huren voor feesten en partijen.

Wilt u meer weten?
Kom gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Indien u het contactformulier invult, vermeld dan in het opmerkingenveld dat het gaat om de verhuurmogelijkheden en eventueel in welke ruimte u geïnteresseerd bent.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
PIN
Faciliteiten zaal:
Artiesten
Beamer
Bedienen
Bedrijfsfeesten
Gratis parkeergelegenheid
Huren
Huwelijk
Huwelijksvoltrekking
Kinderfeestje
Koffie
Parkeerplaats
Personeelsfeesten
Receptie
Reserveringen

Plaats een review

Zaalverhuur Gids maakt onderdeel uit van www.xind-media.nl - Privacy verklaring - Aanmelden zaal - Contact