Zoeken op postcode

Golfpark Almkreek

Golfpark Almkreek

8.3 / 10.0
(15 stemmen)
Hoekje 7b
4285LN Almkerk
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0183403592
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@golfpark-almkreek.com
15 4.1578947368421 8.3
Gemiddelde waardering uit 15 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Golfpark Almkreek, sinds 2000 in bezit van het A-status predikaat van de Nederlandse Golf Federatie, heeft de beschikking over een 18 holes golfbaan, een 14 holes par 3 /par 4 baan, een deels overdekte en verlichte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een golfschool. Wij bieden u alle mogelijkheden om een (bedrijfs)golfdag, footgolf uitje of een golfclinic te organiseren.

Naast golf biedt Almkreek u veel meer. Par-Tee Centre, het zalencomplex van Golfpark Almkreek, is gelegen op een prachtige locatie. Midden in een landschap met typisch Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen, bieden wij u de mogelijkheid om uw bijeenkomst, presentatie, feest of bruiloft te laten plaatsvinden.

De verschillende sfeervolle ruimtes zijn geschikt voor iedere gelegenheid en bieden plaats voor 10 tot wel 400 gasten. Na uw vergadering gezellig borrelen bij de open haard, uitgebreid of juist snel lunchen met elkaar of genieten van een heerlijk diner dat vanaf de “Front Cooking” life voor u bereid wordt? Wij bieden u talloze mogelijkheden!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website en kunt u ons bellen of mailen.
Wij staan u graag te woord en stellen graag een offerte op maat voor u op.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
Chipknip
Mastercard
PIN
VISA

Plaats een review

Zaalverhuur Gids maakt onderdeel uit van www.xind-media.nl - Privacy verklaring - Aanmelden zaal - Contact