Zoeken op postcode

U bevindt zich hier:    
Locatie78

Locatie78

8 / 10.0
(18 stemmen)
Burg. vd Weijerstraat 78
3981EK Bunnik
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0306365328
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@locatie78.nl
52.0665955.19624
18 4.0175438596491 8
Gemiddelde waardering uit 18 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Locatie78
Locatie78 is een veelzijdig en gastvrij zalencentrum op steenworp afstand van Utrecht, in het gezellige centrum van Bunnik. Locatie78 leent zich uitstekend als locatie voor uw vergadering, bedrijfs- of particulier evenement, receptie of feest ter ere van uw huwelijk. In onze drie volledig naar uw wensen in te richten zalen verzorgen wij de volledige aankleding van uw activiteit: van buffet of (lunch)arrangement tot audiovisuele hulpmiddelen: bij Locatie78 is alles mogelijk.

Evenementenlocatie78
Bent u op zoek naar een originele evenementenlocatie in de buurt van Utrecht? Een geschikte locatie voor bijvoorbeeld uw product- of bedrijfspresentatie, lezing, congres of borrel? Kijk op de pagina Evenementenlocatie78 voor onze mogelijkheden.

Trouwlocatie78
Bent u op zoek naar een sfeervolle trouwlocatie in de buurt van Utrecht? Een mooie locatie voor het feest of de receptie ter ere van uw huwelijk? Kijk op de pagina Trouwlocatie78 voor onze mogelijkheden.

Vergaderlocatie78
Bent u op zoek naar een zakelijke vergaderlocatie in de buurt van Utrecht? Of zoekt u een inspirerende vergaderlocatie om de hectiek van uw kantoor even achter u te laten?Kijk op de pagina Vergaderlocatie78 voor onze mogelijkheden.

Over Locatie78
Op een steenworp afstand van Utrecht ligt Locatie78, een modern zalencentrum in het centrum van Bunnik. Locatie78 heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A12, heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie op de pagina Adres en route.

Contact
Onze website geeft een goede indruk van de vele mogelijkheden die Locatie78 biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen met ons te bespreken. Wij laten u graag van onze veelzijdigheid en gastvrijheid genieten!

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
Mastercard
PIN
VISA
Faciliteiten zaal:
Beamer
Buffet
Catering
Familiefeesten
Gratis parkeergelegenheid
Restaurant
Vergaderarrangementen
Max.personen: Max. aantal personen:
250
Soort zaal:
Congreslocatie
Evenementen locatie
Feestlocatie
Trouwlocatie
Vergaderlocatie

Plaats een review

In de buurt gevonden

Aristo(8.0/10.0)3.8km
Utrecht - Brennerbaan 150
 
 
Architectuurpark Makeblijde(7.8/10.0)4.1km
Houten - Oud Wulfseweg 3
Midden in het architectuurpark Makeblijde in Houten (Utrecht) staat het glazen paviljoen. Een exclusieve locatie voor o.a. trainingen, bedrijfspresentaties en vergaderingen. Het paviljoen leent zich ook uitstekend voor trouwfeesten en recepties. Voor uw zakelijke relaties, vrienden, familie...meer...
Faciliteiten zaal: Buffet, Familiefeesten, Teambuilding, Themafeesten, Vergaderarrangementen, ...
Soort zaal: Congreslocatie, Feestlocatie, Trouwlocatie, Vergaderlocatie
 
 
Meet and Work(8.0/10.0)4.4km
Houten - Kokermolen 2
Bent u op zoek naar een unieke mogelijkheid om één of meerdere representatieve ruimten te huren? Congres- en vergadercentrum MeetandWork biedt groepen van 2 tot 202 personen, 7 dagen per week de mogelijkheid om ruimten te huren voor; trainingen, vergaderingen, recepties, congressen met of zonder...meer...
Faciliteiten zaal: Beamer, Catering, Teambuilding, Themafeesten, Vergaderarrangementen, ...
Soort zaal: Bedrijfsuitje, Congreslocatie, Evenementen locatie, Feestlocatie, Vergaderlocatie
 
 
Galon(7.6/10.0)4.4km
Zeist - Geiserlaan 83
 
 
De locatie(8.0/10.0)4.7km
Utrecht - Abstederdijk 263-bis
 
 

Plaatsen in de buurt

Austerlitz - Bilthoven - De Bilt - Driebergen-Rijsenburg - Houten - Nieuwegein - Soesterberg - Utrecht - Werkhoven - Zeist
Zaalverhuur Gids maakt onderdeel uit van www.xind-media.nl - Privacy verklaring - Aanmelden zaal - Contact