Zoeken op postcode

Rederij Loosdrecht

Rederij Loosdrecht

8.5 / 10.0
(27 stemmen)
Postbus 142
1230AC Loosdrecht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0629608608
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@RederijLoosdrecht.nl
27 4.2615384615385 8.5
Gemiddelde waardering uit 27 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Rederij Loosdrecht verzorgt luxe rondvaarten over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Ook de drank en catering kan door ons verzorgt worden. Denkt u dan aan luxe buffetten, amuse diners, hapjes, broodjes die u al varend en genietend tot zich neemt. Maar ook de gezondheid speelt een rol en daarom hebben wij verse jus ‘d Orange en appelsappen aan boord.

Wij maken maatwerk van uw rondvaart. Dat kan zijn voor:

*
Een bedrijfsuitje zoals het afscheid van een collega, het belonen van uw hardwerkende personeel of relatie marketing. U nodigt potentiële  klanten uit om onder het genot van een drankje en een hapje mee te varen. Tijdens het varen kunnen ze niet van boord en heeft u de volledige aandacht.
*
Familie-uitje ten behoeve van een verjaardag of reünie. Met de hele familie vanaf Loosdrecht naar Kasteel Nyenrode varen en weer terug. Gezellig over de Vecht en de mooiste watertuin van Nederland de Loosdrechtse Plassen. Een vaartocht van 4 uur met eten en drinken. Niemand verveelt zich.
*
Uw bruiloft of huwelijk aan boord van ons schip. Onze specialiteit. Wij zijn zelfs een officiële varende trouwlocatie zodat u ook aan boord kunt trouwen. Maar wij kunnen u ook bij het gemeentehuis Goudestein in Maarssen, Boom en Bosch in Breukelen of de theekoepel van het gemeentehuis Loenen ophalen.

Maak gratis gebruik van onze kennis en specialisme. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of bedrijfsmeeting. Varen met groepen op het water met een van de mooiste salontjalken van Nederland ‘t Stockpaerdt.

Bel 06-29 608 of mail naar info@RederijLoosdrecht.nl voor meer informatie. Of kijk op onze website www.RederijLoosdrecht.nl.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
Chipknip
Mastercard
PIN
VISA
Faciliteiten zaal:
Beamer
Bowlen
Buffet
Catering
Diner dansants
Familiefeesten
Gratis parkeergelegenheid
Restaurant
Teambuilding
Themafeesten
Vergaderarrangementen
Soort zaal:
Bedrijfsuitje
Congreslocatie
Evenementen locatie
Feestlocatie
Trouwlocatie
Vergaderlocatie

Plaats een review

Zaalverhuur Gids maakt onderdeel uit van www.xind-media.nl - Privacy verklaring - Aanmelden zaal - Contact